Un tânăr a fost prins de polițiști după ce timp de un an a provocat stricăciuni la Stația CF Făurei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un brăilean de 27 de ani a fost prins de polițiști după ce în decurs de aproape un an a reușit să distrugă mai multe lentile de protecție și filtrele de la instalația de semnalizare, centralizare și blocare a Stației CF Făurei. Tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

Polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Galați și de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Brăila l-au prins pe Lucian Mocanu de 27 de ani din orașul Făurei suspectat că a distrus mai multe lentile de protecție și filtrele de la instalația de semnalizare, centralizare și blocare a Stației CF Făurei.

Polițiștii au apelat la ajutorul unui câine și la armamentul din dotare pentru a-l prinde pe tânăr, acesta nefiind rănit.

Din cercetările efectuate a reieșit că tânărul, cunoscut cu afecțiuni psihice, a distrus 326 de lentile de semnalizare și dirijare a traficului feroviar, lucru care a dus la întârzieri ale trenurilor de călători și marfă. Stricăciunile au fost făcute în perioada august 2009 - iulie 2010.

„Suspectul a fost internat în spitalul de specialitate din municipiu, urmând să se definitiveze cercetările în dosarul penal care s-a întocmit în cauză", spune inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite