Un moldovean a venit la Brăila cu o viză de scurtă ședere și a uitat să mai plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova care intrase în România în luna iulie 2010 cu o viză de scurtă durată pentru a vizita țara a uitat să mai plece la expirarea termenului de ședere. Omul a primit o decizie de returnare de pe teritoriul României, în termen de 15 zile fiind obligat să plece, dar și o amendă de 400 de lei.

Tânărul C. G. de 21 de ani din Republica Moldova a fost descoperit la un control comun al polițiștilor Oficiului Român pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al județului Brăila făcut împreună cu polițiștii de la Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban din cadrul Poliției Municipiului Brăila.

O brăileancă s-a electrocutat și a decedat după ce a secționat cu un cui un cablu electric

Tânărul a intrat în România în iulie 2010, în baza unei vize de scurtă ședere, în scop de vizită, dar la expirarea termenului de ședere nu a părăsit țara.

Un tânăr a fost arestat la TCE 3 Brazi Brăila, pentru că ceruse „ajutor umanitar” de 15.000 de euro

„Acestuia i-a fost emisă decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile, şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G.194/2002, republicată, privind regimul străinilor în România", a precizat inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Fenomen: Tot mai multe minore din judeţul Brăila îşi toarnă iubiţii la poliţie

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite