Un minor urmărit general pentru mai multe infracţiuni a fost depistat de poliţiştii locali în Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane dintre care cinci minori cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, doi dintre ei din judeţul Vrancea, şi un bărbat de 30 de ani au fost depistate de către poliţiştii locali în urma acţiunii pe linia depistării persoanelor fără adăpost, a minorilor care vagabondează pe raza Municipiului Brăila desfăşurată zilele trecute.

Bărbatul de 30 de ani a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 lei conform art.3, pct.32 din Legea nr.61/1991, pentru îndemnul sub orice formă al minorilor la săvârşirea de contravenţii, fiind îndrumat către domiciliu.


Trei dintre minori au fost încredinţaţi părinţilor, care au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, pentru neluarea măsurilor de supraveghere a acestora.

Minorul din Vrancea a fost trimis la domiciliu, iar cel de-al cincilea, Dănuţ N. tot din Vrancea a fost predat Poliţiei Municipiului Brăila deoarece era dat în urmărire generală fiind suspect pentru comiterea mai multor infracţiuni printre care şi tâlhărie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite