Şi-a bătut nevasta în curtea Parchetului, sub ochii procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia urmărită şi-a găsit refugiul în curtea Parchetului
Femeia urmărită şi-a găsit refugiul în curtea Parchetului

Miercuri seară,  Sorin Constantin S. de 34 de ani din Năvodari, judeţul Constanţa, şi-a bătut soţia chiar în curtea Parchetului de la Brăila, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, lovire şi alte violenţe.

Un conflict conjugal izbucnit la Năvodari (Constanţa) şi-a găsit finalitatea, într-un mod original, tocmai la Brăila. Şi nu oriunde, ci chiar în curtea Paechetului.

Potrivit martorilor, Sorin Constantin S. îşi conducea maşina pe Calea Călăraşilor, moment în care a lovit în mod intenţionat autoturismul  condus de...  soţia lui, Simona Luminiţa S.

Femeia, speriată, a încercat să scape de agresor şi s-a refugiat, după o cursă nebunească pe străzile Brăilei, în curtea Parchetului. Însă nici acolo agresorul nu a lăsat-o. A coborât din automobil, a spart parbrizul de la autoturismul femeii, după care şi-a luat nevasta la pumni şi palme.

Poliţiştii şi jandarmii aflaţi de serviciu în instituţie l-au oprit cu greu pe agresor, căruia, în urma audierilor, i-a fost întocmit dosarul penal.

Se pare că femeia intenţiona să divorţeye de soţ, motiv pentru care a plecat de acasă cu maşina. Soţul, rănit în orgoliu, a urmărit-o cale de peste 300 de kilometri, până la Brăila, unde a avut loc incidentul relatat mai înainte.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite