Un fost actor al Teatrului "Maria Filotti" din Brăila, condamnat la şapte ani de închisoare pentru tentativă la omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Cosma, 26 de ani, recuziter şi actor colaborator la Teatrul „Maria Filotti" Brăila, şi Cristian Urse, 22 de ani, student la Arte Plastice, implicaţi în agresarea a doi tineri, în septembrie 2009, au fost condamnaţi la câte 7 ani şi 6 luni de închisoare, pentru tentativă de omor şi lovire.

„Inculpaţii au fost obligaţi să plătească despăgubiri spitalelor care au îngrijit părţile vătămate. De asemenea, ei vor plăti, în total, daune morale şi materiale de 120.000 de lei", a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brăila, judecătoarea Vasilica Roş.


Incidentul s-a petrecut în noaptea de 8/9 septembrie 2009. În timp ce se aflau în barul „Toate pânzele sus" de pe strada Mihai Eminescu, Cosmin Cosma şi Cristian Urse au intrat în conflict cu doi tineri - Adrian Cojocaru şi Ştefan Soca -, din pricina unei fete.

S-au certat, iar după ieşirea din bar, s-au luat la bătaie. Adrian Cojocaru, pe care actorul şi studentul l-au lovit cu pumnii şi picioarele în cap, a fost la un pas de moarte. Tânărul agresat a avut nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale şi a fost o perioadă în comă. Ştefan, însoţitorul lui Adrian, a fost şi el lovit, fiindu-i necesare 9 zile de îngrijiri.
Cei doi condamnaţi pot declara apel în zece zile de la pronunţare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite