ACCIDENT: Un ceferist care a adormit înainte de a coborî în gară a sărit din tren şi şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui vagon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudi Dimache, de 61 de ani, din Brăila, pensionar, fost lucrător la CFR Triaj, a murit, azi dimineaţă la ora 8.00, sub roţile unui vagon de tren. După pensionare , omul şi-a găsit de lucru la una dintre firmele private care funcţionează în Triajul de la Barboşi. După tura de noapte, se întorcea astăzi dimineaţă acasă cu trenul personal 7362 Galaţi-Buzău.

Bărbatul nu a coborât la timp din trenul care se pusese deja în mişcare pe direcţia Făurei şi a vrut să coboare din mers. S-a dezechilibrat şi a fost târât de tren 500 de metri.

Garnitura s-a oprit la semnalele ceferişilor dar pentru bărbatul târât de tren nu s-a mai putut face nimic, el fiind secţionat de roţile vagoanelor.

Verdict: accident

„Poliţiştii s-au deplasat urgent la faţa locului şi au efectuat primele cercetări. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei şi în cel mai scurt timp vom stabili care au fost cauzele care au dus la tragicul eveniment. Cazul face obiectul unui dosar penal, care va fi instrumentat de poliţiştii de la Tranporturi Feroviare", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Salariaţii de la Serviciul de Medicină Legală care au preluat cadavrul spun că bărbatul mirosea puternic a alcool.

În urma efectuării necropsiei se va stabili dacă tragicul eveniment s-a produs într-adevăr pe fondul consumului de băuturi alcoolice, care a dus la diminuarea capacităţiii de reacţie a bărbatului.

Poliţiştii vor stabili de asemenea, în acest caz, dacă bărbatul a consumat băuturile alcoolice în timp ce se afla în serviciu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite