Cioban dat dispărut, găsit mort în condiţii suspecte. Procurorul susţine că bărbatul s-a sinucis, tăindu-şi artera femurală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, la orele 16.45, un tânăr din satul Oancea, comuna Romanu, a sesizat la Poliţie dispariţia unui bărbat care lucra ca cioban la o stână din sat, iar în vagonul unde locuia a observat urme de culoare brun roşcat, posibil sânge.

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi a stabilit că ciobanul în vârstă de 33 de ani, a fost văzut ultima dată în acea dimineaţă, la orele 8.00, în momentul în care a plecat cu oile la păscut.
Poliţiştii au solicitat urmărirea la nivel naţional a acestuia şi au continuat verificările în teren.


A doua zi, la orele 10.00, în urma activităţilor de scotocire a zonei respective, poliţiştii, sprijiniţi de jandarmi, au depistat cadavrul bărbatului, pe o solă agricolă, tip păşune, la aproximativ 1.000 de metri de saivanul de oi de unde dispăruse.


Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Brăila, unde, cu ocazia necropsiei, s-au concluzionat că moartea a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe, consecinţă a plăgilor tăiate de la nivelul arterei femurale, apreciindu-se, după aspectul leziunilor, că acestea au fost autoproduse.


De asemenea, în momentul efectuării necropsiei, pe ambele antebraţe, atât pe partea superioară, cât şi pe partea inferioară, au fost identificate foarte multe cicatrice, specifice automutilării prin sistemul "şmenuire", unele dintre acestea având o provenienţă recentă, de maximum o săptămână.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite