Un brăilean riscă puşcăria pentru că a găsit un IPhone!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Dorian Budeiu, de 21 de ani, va fi judecat pentru însuşirea bunului găsit, bun pe care l-a vândut ulterior unui gălăţean, prin intermediul Internetului.

Povestea telefonului pierdut şi găsit de cine nu trebuia începe pe data de 28 ianuarie 2011.

În acea zi, brăileanul Dragoş D. a sesizat Poliţia, spunând că a pierdut un telefon mobil Apple model IPhone 4, 16 GB, pe Calea Călăraşilor (între Griviţei şi Independenţei).

Anchetatorii au decoperit că, pe 24 ianuarie, ora 21.30, Ionel Dorian Budeiu, 21 ani, se plimba pe Calea Călăraşilor, împreună cu prietana sa, Săndica T.

În dreptul Primăriei, a văzut o husă de telefon, iar când a luat-o, şi-a dat seama că înăuntru se află un IPhone. În loc să anunţe Poliţia, tânărul a scos cartela SIM şi a aruncat-o, oprind telefonul.

Patru zile mai târziu, a cumpărat un microsim, l-a introdus în IPhone, după care l-a folosit în interes personal, circa o lună.

Ulterior, în urma unui anunţ postat pe Internet, Budeiu a vândut bunul găsit unui client din Galaţi, cu 1.600 de lei. Telefonul aparţinea SC „Concivia" SA, iar societatea cere în prezent despăgubiri.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite