Un bărbat i-a tăiat jugulara soţiei, apoi a vrut să se sinucidă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicu Căldăruşă i-a uimit pe anchetatori, spunând că "regretă că nu a reuşit să-şi omoare soţia". Agresorul a fost reţinut astăzi, iar mâine va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Luni, la ora 12.20, Angelina L., de 24 de ani, din Brăila, a alertat poliţia, după ce tatăl ei, Nicu Căldăruşă, de 51 de ani, i-a înjunghiat mama, apoi a încercat să se sinucidă.

Victima, Mirela Căldăruşă, în vârstă de 43 de ani, a fost transportată la spital, medicii reuşind să-i salveze viaţa.

"Bărbatul i-a secţionat jugulara soţiei, fiind clară intenţia sa de a ucide. De altfel, astăzi (marţi, 6 septembrie - n.r.) la ora 14.40, când a fost reţinut, a declarat că regretă că nu a reuşit să-şi omoare soţia şi că, dacă va mai avea ocazia, o va ucide. Este prima dată în toată cariera mea de criminalist, când aud aşa ceva", ne-a declarat procurorul Mădălin Năvădaru, de la Parchetul de pe lângă Tribunal, coordonatorul anchetei.

Autorul tentativei de omor va fi prezentat miercuri, 7 septembrie, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Căldăruşă a încercat să-şi taie gâtul cu cuţitul, după ce i-a retezat jugulara soţiei, însă doar s-a rănit uşor.

Potrivit anchetatorilor, Mirela Căldăruşă are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, leziunile provocate punându-i viaţa în primejdie.

Luni, după incident, suspectul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, din cauza stării vădite de tulburare de comportament, iar marţi a fost externat şi dus în Arestul IPJ.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite