Un bărbat din comuna Bărăganul a ajuns la spital după ce a primit o bătaie soră cu moartea. Agresorul a fost reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 31 de ani din comuna Bărăganul a ajuns la UPU a Spitalului Judeţean, după ce a fost găsit în stare de semiconştienţă pe marginea străzii Lăcrămioarelor, din localitatea Bărăganul. Personalul medical a anunţat Poliţia Însurăţei în legătură cu cazul bărbatului.

Medicul legist a stabilit că victima prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire repetată cu corpuri dure, necesitând pentru vindecare un număr de 40-45 zile de îngrijiri medicale. Totodată, s-a stabilit că leziunile produse au pus în primejdie viața victimei.


Poliţiştii au desfăşurat cercetări şi au stabilit că principalul suspect al agresiunii este un bărbat de 32 de ani, din satul Iazu, comuna Scânteia, judeţul Ialomița, care, în noaptea de 28 spre 29 octombrie, în timp ce se deplasa pe stradă a fost acostat de victimă, ocazie cu care i-a aplicat acesteia o lovitură cu pumnul în zona feței și apoi o lovitură cu piciorul în abdomen, lasând-o pe stradă în stare de inconștiență.


Întrucât sunt întrunite elemente constitutive ale infracțiunii de vătămare corporală gravă, față de agresor s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie sesizat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Însurăței în vederea promovării către instanţa de judecată a propunerii de arestare prevenivă.


Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite