Ultima oră: Un brăilean de 19 ani a fost înghiţit de apele Dunării/ Tânărul s-a aruncat de pe bac şi n-a mai ajuns la mal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii ISU îl caută pe George Chirilă de câteva ore, însă şansele ca acesta să mai fie în viaţă sunt mici. Drama s-a petrecut în dreptul Trecerii Bac „Stânca", spre IMB.

În sfânta sărbătoare a „Adormirii Maicii Domnului", o familie din Brăila, împreună cu angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) îl caută cu disperare pe un tânăr de 19 ani, dispărut în apele Dunării, astăzi, după ora 15.00.

George Chirilă se afla pe bacul de la „Stânca", împreună cu câţiva prieteni şi a plonjat în fluviu după ce a trecut de jumătatea distanţei, îndreptându-se înot către malul opus.

A fost aşteptat, dar nu a mai ajuns la mal, iar după jumătate de oră de aşteptare apăsătoare, însoţitorii lui, îngrijoraţi, au sunat la 112.

„A vrut să ajungă mai repede la mal, însă nu a mai ajuns. E posibil să fi ajuns în altă parte, însă şansele ca să fie găsit viu sunt mici. Tinerii obişnuiesc să plonjeze de pe bac, chiar eu am văzut cum fac acest lucru, deşi e foarte periculos", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU „Dunărea" Brăila , maiorul Ştefan Stoian.

La această oră, angajaţii ISU, aflaţi într-o ambarcaţiune pneumatică, continuă căutările.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite