Ultima oră: Trei dintre scandalagiii de la km 10 au fost conduşi la ora 16.30 în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul trecut forţe importante de poliţie şi jandarmi au răscolit colonia de la km 10 în căutarea a patru persoane care se fac vinovate de distrugere, vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Sâmbătă o persoană care aducea hrană fratelui agent de pază pe fosta platformă chimică de la Chiscani a fost agresată de mai mulţi ţigani care îşi fac veacul în colonia de la km 10.

Aceştia aşteaptă ca cineva să vină la angajaţii care încă mai sunt pe platforma combinatului pentru a pretinde bani şi foloase materiale. Sâmbătă, persoana agresată pentru a scăpa de asaltul atacatorilor, a solicitat telefonic sprijinul unor amici. C

onsiderând că li s-a încălcat teritoriul, mai mult de 40 de locuitori ai coloniei, în exclusivitate ţigani, au atacat cu pietre, răngi şi topoare pe cei veniţi în sprijinul brăileanului.

A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a restabili calmul în zonă.

Au fost depuse eforturi intense pentru prinderea celor patru suspecţi principali, având în vedere şi aversitatea pe care etnia romă o are faţă de poliţişti şi lege.

Trei dintre agresori au fost prinşi şi duşi astăzi la reconstituire.

Acum ei sunt prezentaţi judecătorilor care vor decide cum vor fi anchetaţi în continuare.

Poliţiştii depun eforturi şi pentru prinderea celui de-al patrulea, care a dispărut din zonă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite