Ultima oră: Şase brăileni reţinuţi, implicaţi într-o reţea de hoţi de autoturisme din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au reţinut pe suspecţi
Poliţiştii i-au reţinut pe suspecţi

Poliţia a efectuat descinderi simultane la domiciliile presupuşilor hoţi de autoturisme, cercetările fiind coordonate de Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale (SIC), luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă (SIR) - ambele din cadrul IPJ Brăila -, precum şi ofiţeri ai Serviciului Furturi Auto din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti au dezmembrat, astăzi, o reţea de hoţi de autoturisme care acţionau în capitală.

Un şmecher de Brăila, fără carnet de şofer, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit

Oamenii legii au acţionat aseară şi azi-dimineaţă, simultan, în Brăila şi în Bucureşti, principali suspecţi fiind şase indivizi din comuna Chiscani, situată la zece kilometri de municipiu.

„Au fost reţinute iniţial trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, din Chiscani, care aşteptau aseară în municipiu, urmând să preia un autoturism furat din Bucureşti. Azi dimineaţă, au mai fost efectuate trei percheziţii domiciliare în imobilele a trei suspecţi din comuna Chiscani, de unde au fost ridicate mai multe probe, inclusiv ansamble şi subansamble de maşini. Atât suspecţii, cât şi bunurile ridicate au fost preluaţi de către poliţiştii bucureşteni, care continuă cercetările", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector Jenel Şogor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite