Ultima oră: GALERIE FOTO/Un brăilean s-a spânzurat în parc supărat că nu-şi poate vedea copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Creanga de care a fost legat laţul are scoarţa ruptă, semn că în ultimele clipe sinucigaşul a vrut să scape.
Creanga de care a fost legat laţul are scoarţa ruptă, semn că în ultimele clipe sinucigaşul a vrut să scape.

Răduţ Nicolae a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa după ce a rămas singur, părăsit de cele două femei din viaţa sa, doborât de datoriile acumulate ca şomer şi de dorul fiului.

Galerie foto aici

Răduţ Nicolae de 41 de ani, un bărbat în plină putere, doborât de necazuri, a fost găsit astăzi spânzurat de creanga unui copac din Parcul Monument, în spatele Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Un localnic care trecea pe aleea din spatele spitalului a descoperit cadavrul atârnat de creanga unui pom.

Speriat, omul a dat alarma şi imediat locul a fost împânzit de lucrătorii de la Poliţia Locală, care au asigurat perimetrul.

Criminaliştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean ne-au spus că în buzunarul bărbatului a fost găsit un bilet de adio. În plus, Răduţ Nicolae avea asupra sa portofelul cu acte şi bani.

„S-a spânzurat, nu-i aşa?"

La auzul veştii că Răduţ s-a sinucis, mama sa, în vârstă de 77 de ani a reacţionat atipic: „S-a spânzurat, nu-i aşa?"

„A mai încercat să se omoare în sufragerie dar l-am dat jos la timp! Simţeam că o să facă din nou gestul necugetat. Numai din cauza femeilor a ajuns în halul acesta", ne-a explicat femeia, frângându-şi mâinile a neputinţă.

Fratele celui care s-a sinucis, Dumitru, de 50 de ani, cardiac, ne-a spus printre lacrimi: „de mai bine de un an totul s-a întors pe dos în viaţa lui Răduţ de când Vasilica l-a despărţit de soţia sa, Lenuţa Nicolae".
Până la urmă, Răduţ a fost părăsit de Vasilica, care a plecat la muncă în Spania. Mai mult, fosta soţie i-a interzis să-şi viziteze fiul de cinci ani, pe care bărbatul îl iubea foarte mult.

„A lucrat până în decembrie la o firmă particulară care avea contracte cu Şantierul Naval, dar fusese dat în şomaj. Şi astăzi (luni 8 martie, n.r.) mi-a cerut un pix şi a plecat să-şi caute de muncă. În ultima perioadă era foarte abătut pentru că ajunsese să trăiască doar din pensia mamei şi nu găsea de muncă. Cel mai tare l-a afectat faptul că fosta soţie nu-l lăsa să-şi vadă fiul, dar şi pentru că Vasilica plecase în Spania", ne-a declarat Dumitru.

Rudele mai spus că bărbatul cumulase datorii mari pe care nu le mai putea plăti. Numai la întreţinere avea 2.500 lei.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, iar medicii vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite