Ultima oră: Două drumuri naţionale închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De sâmbătă de la ora 20.00 până duminică la ora 10.00 va ninge din nou, foto: Dorin Udrea
De sâmbătă de la ora 20.00 până duminică la ora 10.00 va ninge din nou, foto: Dorin Udrea

Din cauza ninsorilor şi a viscolului în ciuda eforturilor autorităţilor de a debloca complet drumurile de acces către municipiu rămân în continuare închise DN 23Brăila- Olăneasca-Focşani şi DN 22 Râmnicu-Sărat-Gradiştea-Brăila.

„Se circulă cu dificultate, în condiţii de iarnă, pe DE 87 şi DN 2B Şoseaua de Centură pe relaţia Galaţi-Şendreni-Brăila-Buzău, DN 2B Brăila-Buzău, DE 584 Brăila-Bărăganu-Slobozia-Urziceni-Bucureşti şi DN 22B Brăila-Galaţi, pe Dig", a spus subinspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

În ceea ce priveşte circulaţia trenurilor de călători rămân anulate trenurile personale 8213 Constanţa-Galaţi, în perioada 19-21 decembrie şi trenul personal 8214, care circula pe relaţia Galaţi-Constanţa, în perioada 18-20 decembrie. Circulaţia pe căile ferate se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu întârzieri care nu pot fi apreciate.

Traficul pe Dunăre se desfăşoară în condiţii bune, nefiind semnalate sloiuri de gheaţă, iar bacurile de trecere peste fluviu circulă normal.

Avertizare de cod galben

Veştile pentru zilele următoare nu sunt tocmai bune. Meteorologii au transmis către autorităţi o nouă avertizare de cod galben. De la ora 20.00 din această seară va reîncepe să ningă abundent până dumnică la ora 10.00. Primăriile din tot judeţul au fost avertizate asupra intensificării vântului care va bate din sectorul nord-estic, viscolind zăpada. Pe alocuri vântul va căpăta aspect de vijelie fiind posibilă formarea de troiene care să blocheze căile de acces.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite