UPDATE Operaţiune dificilă pe Digul Brăila-Galaţi, blocat din cauza a două maşini care au plonjat în Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul naţional care leagă oraşele Brăila şi Galaţi a fost blocat mai bine de două ore în dreptul plajei lipoveneşti din Brăila, din cauza operaţiunii de scoatere a două maşini din zona inundată de Dunăre. Automobiliştii au plonjat în apă după ce au rulat cu viteză excesivă pe acea şosea. Nu au fost victime.

Ultima oră: Traficul pe digul Brăila–Galați este închis/O mașină a derapat și a ieșit în decor

Două echipaje de Poliţie au blocat iniţial drumul pe ambele sensuri de mers. De altfel, digul este la această oră şi singura legătură dintre cele două oraşe. În lungime de 17 kilometri, digul este supus restricţionării vitezei la maximum 60 de kilometri la oră, din cauza fluviului Dunărea care a ieşit din matcă şi s-a apropiat ameninţător de şosea.

Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini, inclusiv maşini mari, întoarse din drumul blocat de Tecuci. După jumătate de oră de aşteptare circulaţia s-a reluat cu greutate pe câte un sens de mers.

Prefectul Brăilei, apostrofat de Emil Boc, când ajuta un fermier să-şi salveze oile din calea apelor

"Nu ştim ce s-a întâmplat, cred că-i un super accident", ne-a spus un şofer blocat pe dig. Un alt conducător auto ne-a întrebat cum poate ajunge prin Brăila la Tecuci, fiindcă tocmai fusese întors din drum la Galaţi şi era extrem de revoltat că şi acest drum este blocat.

Bolizii care, în mod misterios, au sărit peste dig, au fost scoşi cu maşini de mare tonaj. Poliţia a dirijat operaţiunea. Ploaia torenţială a îngreunat misiunea oamenilor legii. Poliţia anchetează acest caz. Nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

Vom reveni.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite