UPDATE Hair stylist-ul Virgil şi soţia sa au rupt hainele de pe un poliţist şi s-au opus legitimării. Oamenii legii le-au făcut dosar penal pentru ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hair stylist-ul a lăsat uscătorul de păr şi s-a apucat de agresat poliţişti. FOTO: ADEVĂRUL
Hair stylist-ul a lăsat uscătorul de păr şi s-a apucat de agresat poliţişti. FOTO: ADEVĂRUL

Virgil Ionescu, 33 de ani, patronul unui salon de înfrumuseţare din Brăila, aflat în trafic, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, iar după o urmărire spectaculoasă pe mai multe străzi din Chercea, când poliţiştii l-au oprit şi i-au cerut actele, el şi soţia sa au sărit la unul dintre agenţi, i-au smuls hainele şi gradele.

Virgil, hair stylist cunoscut cândva în Brăila, a fost imobilizat fiindcă a refuzat să se legitimeze şi a avut un comportament agresiv, înjurându-i ca la uşa cortului pe oamenii legii. Soţia sa, Alexandra, de 34 de ani, a fost cea care i-a rupt poliţistului epoleţii, vestonul reflectorizant şi cămaşa, lăsându-l pe omul legii cu bustul gol.

Virgil, încătuşat

"Procedând legal la imobilizarea, încătuşarea şi conducerea la sediului poliţiei a conducătorului auto, pasagera I.A. (34 de ani) a coborât din maşină şi i-a ameninţat verbal pe poliţişti, adresându-le injurii, precum şi folosind acte de violenţă împotriva unuia dintre ei, trăgând de uniformă şi rupându-i vestonul reflectorizant, cămaşa şi epoleţii. După efectuarea cercetărilor, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj", se arată în buletinul de presă al Poliţiei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite