UPDATE Avocatul brăilean, urmărit de DNA, n-are voie să plece din localitate. Parchetul a făcut recurs!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocat reţinut
Avocat reţinut

Avocatul Sorin Constantin Ispas este urmărit penal în cazul "Mită în Vamă" de procurorii DNA Galaţi. În cazul lui s-a dispus interdicţia de a părăsi localitatea, iar procurorii DNA au făcut recurs.

IATĂ FAPTELE, AŞA CUM AU FOST EXPUSE DE DNA GALAŢI:

În data de 22 octombrie 2010, imediat după comiterea faptelor, luând cunoştinţă că inculpatul Marta Ioan fusese prins de organele de urmărire penale, inculpatul Ispas Sorin-Constantin a fugit şi s-a ascuns în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală.
Inculpatului Ispas Sorin-Constantin i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală, iar la data de 26 octombrie 2010, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia. La data de 27 octombrie 2010, Curtea de Apel Galaţi a dispus faţă de inculpatul Ispas Sorin-Constantin măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara. Procurorii DNA au declarat recurs.
La data de 23 octombrie 2010, Curtea de Apel Galaţi a dispus arestarea preventivă, pe un termen de 29 de zile, a inculpatului Marta Ioan.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite