UPDATE: Proxeneţii arestaţi la Brăila au acţionat timp de doi ani în Roma şi Milano, obligând până şi minore să se prostitueze (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre traficanţi este poreclit Al Capone. Fraţii proxeneţi din Brăila au contribuit la traficarea a peste 150 de persoane, între care şi copile. Indivizii, între care un recidivist notoriu, ce a furat şi tâlhărit în România, câştigaseră bani frumoşi în Roma şi Milano.

Azi-dimineaţăm, la ora 6.00, poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale din Brăila, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, i-au prins şi reţinut pe fraţii Maihai Ailioaiei, de 37 de ani, şi Marius Daniel Ailioaiei, de 28 de ani, zis "Al Capone", ambii din Brăila, împotriva cărora, la data de 7 iunie 2010, Tribunalul din Milano- Italia a emis mandate europene de arestare pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi trafic de persoane.

Astăzi, biciclista moartă a fost identificată

image

Cu bătaie lungă

Un brăilean s-a ales cu dosar penal dupa ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

"Autorităţile judiciare din Italia au stabilit că, în perioada 2007-2008, împreună cu alte persoane de naţionalitate română, prin constrângere şi violenţă, aceştia au obligat peste 150 de persoane de sex femeiesc din România, printre care şi minore, să practice prostituţia în Roma şi Milano, obţinând foloase materiale în urma practicării prostituţiei de către acestea", se arată într-o notă de presă formulată de către inspectorul Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Bonificații aberante: 13.000 lei într-o lună pentru noua şefă de la Psihiatrie

Mandate confirmate

Cei doi au fost conduşi, în jurul orei 9.00, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi care a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore.

Au fost puși saci de balast pe diguri

Ei au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare provizorie în vederea predării în favoarea autorităţilor italiene.

Analiză: 20 de elevi romi primesc burse sociale și de merit

Ultima oră: mandatele europene au fost confirmate de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Succes: „Ivan Turbincă" de Brăila a fost premiat la Buşteni

Sănătate: 300 de bolnavi rămân fără locuri în spitale/Află de aici care sunt centrele medicale ce se vor închide

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite