UPDATE/Brăila: Lista drumurilor închise sau pe care se circulă cu restricţii de tonaj. Comandamentul de iarnă răspunde la 021-9360

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe şapte drumuri judeţene se circulă greu, în condiţii de iarnă, iar drumul spre Râmnicu Sărat este în continuare închis, fiind instituite filtre formate din jandarmi şi poliţişti, care dirijează conducătorii auto pe rute ocolitoare. Pe şoseaua dig Brăila- Galaţi se circulă însă, de asemenea, în condiţii de iarnă.

În urmă cu scurt timp, prin ordin al prefectului judeţului Brăila, s-a interzis circulaţia tuturor autovehiculelor care au masa totală mai mare de 3,5 tone, pe următoarele drumuri din judeţul Brăila:
* DJ 211, de la intersecţia DN 2B cu DJ 211 - Bordei Verde
* DJ 211 A, pe ruta Bordei Verde-Viziru
* DJ 211, pe ruta Şuţeşti-Ianca

Au fost instituite microfiltre pentru punerea în aplicare a restricţiilor instituite.

Nu sunt trenuri anulate

La această oră nu sunt trenuri anulate sau întârzieri, circulaţia pe căile ferate desfăşurându-se în condiţii normale.
Traficul fluvial pe Dunăre se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Pentru informarea conducătorilor auto care circulă în municipiul şi judeţul Brăila sau care sunt în tranzit, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila aduce la cunoştinţă că, din cauza viscolului şi a zăpezii abundente, se circulă cu dificultate, în condiţii de iarnă, pe următoarele drumuri judeţene:

* DJ 211 B (Bărăganu-Viziru-Mihai Bravu);
* DJ 211 A (Viziru-Cuza Vodă);
* DJ 211 (Viziru-Bordei Verde-Ianca)
* DJ 221 (Brăila-Romanu-Râmnicelu)
* DJ 202 A - Gradiştea (intersecţia cu DN 22)
* DJ 255 A (Siliştea-Romanu)
* DJ 221 + 211C - Ciocile (Chichineţu-Coltea)

De asemenea, circulaţia rutieră pe DN 22 (Râmnicu-Sărat-Gradiştea-Brăila) este restricţionată deoarece la ieşire din judeţul Brăila drumul este blocat, fiind instituit filtru format din poliţişti şi jandarmi care înştiinţează şi atenţionează participanţii la trafic, îndrumându-i pe căi ocolitoare.

„Le recomandăm şi celorlalţi participanţi la trafic să evite traseele lungi pentru că există pericolul ca şoselele să se blocheze pe fondul ninsorii abundente şi a viscolului, cu toate că utilajele de deszăpezire acţionează în continuare", ne-a informat Camelia Bucur, agent în cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Oamenii legii le recomandă şoferilor ca înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la situaţia traseului pe care îl au de urmat, apelând numărul de telefon 021-9360, numărul Comandamentului Central de Iarnă.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite