Trei persoane accidentate pe trecerea de pietoni din faţa Palatului Justiţiei FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu trei persoane lovite şi trei maşini avariate
Accident cu trei persoane lovite şi trei maşini avariate

Două femei şi un tânăr care se aflau pe trecerea de pietoni de la Palatul Justiţiei au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe.Cele trei persoane care se îndreptau către casă după terminarea programului au fost accidentate de un automobilist imprudent.

Galerie foto aici

La ora 16.03 pe Calea Călăraşilor la intersecţia cu Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, şoferul unui autoturism de teren Toyota aparţinând TCE Trei Brazi a acordat prioritate unui autoturism Logan MCV, cu numerele de înmatriculare BR 68 LAU, condus de Laurenţiu Vişan de 32 ani.

Acesta văzând flash-urile şoferului autoturismului de teren a accelerat pentru a traversa Calea Clăraşilor.

Pe banda I circula un autoturism Logan taxi cu numerele BR 81 SAB condus de Remus Simion de 27 de ani.

Şoferul taxiului nu a sesizat intenţia de acordare a priorităţii din partea autoturismului Toyota şi a continuat drumul intrând în coliziune cu autoturismul Logan MCV.

„Am văzut că autoturismul de teren este oprit, dar am crezut că va stânga dreapta pentru a merge mai departe pe Bulevardul Cuza. Oricum nu era obligat să acorde prioritate autoturismului Logan MCV", ne-a declarat şocat de eveniment Remus Simion.

Din impact cele două maşini au ricoşat.

Loganul MCV a lovit trei persoane, aflate pe trecerea de pietoni, două femei şi un tânăr care a fost luat pe capota maşinii.

Autoturismul Logan taxi a lovit o a treia maşină un Fiat aflat în parcare.

Poliţişti şi maşinile de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD au ajuns în circa 3 minute la faţa locului.

Cele două femei şi tânărul, care iniţial a refuzat asitenţa medicală, au fost duşi pentru investigaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila.

Poliţiştii urmează ca în urma măsurătorilor să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului şi cine va achita nota de plată către atelierele de reparaţii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite