UPDATE: 47 de persoane au ajuns la sediul Inspectoratului de Poliţie/Vezi aici imagini de la percheziţiile din această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

51 de locuinţe au fost luate la puricat de către oamenii legii în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Brăila şi în final 47 de persoane au ajuns la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila. Acţiunea a fost coordonată de conducerea IPJ Brăila şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila.

Forţele de ordine au intrat în 51 de locuinţe în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Brăila şi au dus la sediul IPJ Brăila 47 de persoane suspecte. De asemenea, oamenii legii au ridicat în vederea cercetărilor mai multe bunuri, cărora urmează să le fie stabilită provenienţa, dar şi arme albe, răngi metalice şi bâte.

image

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale, Serviciul Ordine Publică şi Birourile de Ordine Publică pentru Mediul Urban şi Rural, Serviciul de Intervenţie Rapidă şi de la posturile de poliţie comunale, şi 32 de jandarmi de la IJJ au acţionat în comunele limitrofe municipiului pentru a descoperi persoanele care se sustrag cercetărilor în diferite dosare penale aflate în lucru.

image

Oamenii legii au avut ca scop identificare persoanelor urmărite în baza mandatelor de arestare preventivă ori a mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea şi a bunurilor provenite din săvârşirea de infracţiuni sau cu care au fost comise infracţiuni de furt, lovire sau alte violenţe, tâlhărie.

VEZI AICI IMAGINI DE LA DESCINDERI

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite