ULTIMA ORĂ: Miza, Vrăbioiu şi Burtă sunt în arest, după ce ieri au lovit un tânăr cu scaune, săbii și sticle în discoteca de la Gropeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, polițiștii din cadrul Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigații Criminale i-au prins într-un Mall din oraș pe Tudorel R., de 26 de ani, zis „Miza", Stănel Z., de 23 de ani, zis „Vrăbioiu", şi pe Iulian C., de 20 de ani, zis „Burtă", toţi din localitatea Gropeni.

Aceștia au fost arestaţi preventiv, pentru primele 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port fără drept de armă albă şi împiedicarea organelor de poliţie de menţinere a ordinii publice.

Cei trei scandalagii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

image

Bătut cu sălbăticie

Reamintim că, duminică, în timp ce desfăşurau activităţi de prevenire şi combatere a actelor de violenţă, agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Gropeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că Miza, Vrăbioiu şi Burtă, care se aflau pe terasa discotecii din comuna Gropeni, îl loveau pe Ionel G., de 20 de ani cu scaune şi alte obiecte dure, cum ar fi săbii și sticle.

image

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port fără drept de armă albă şi împiedicarea organelor de poliţie de menţinere a ordinii publice.

Iniţial, suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite