ULTIMA ORĂ: FOTOGALERIE/Crimă pasională în cartierul Pisc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul femeii ucise a fost preluat de Medicina Legală
Trupul femeii ucise a fost preluat de Medicina Legală

Giorgiu Traian de 33 de ani, şi-a ucis joi la prânz soţia. Bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuţit în zona inimii. Speriat de fapta sa a încercat să se sinucidă. Tragedia s-a petrecut într-o familie în care până acum nu au existat neînţelegeri.

Galerie foto aici

Crima s-a petrecut în cartierul Pisc din municipiu, zonă locuită în mare parte de lipoveni. În jurul oraei 11.30, din imobilul situat la numărul 27 pe strada Gheorghe Munteanu Murgoci din acest cartier, a ieşi plin de sânge Giorgiu Traian strigând că şi-a ucis soţia.

A fost auzit de un văr, care îngrozit a intrat în casă să verifice dacă aşa stau lucrurile.

„Era desfigurat şi striga «anunţaţi Poliţia că am omorât-o pe Dana». Era plin de sânge şi cu cuţitul a încercat să se taie la piept, după care a intrat în casă", ne-a declarat unchiul lui Giorgiu, Petru Botoşanschi de 60 de ani, care are casa la numărul 23 pe aceeaşi stradă.

Rudele care locuiesc pe aceeaşi stradă sau în imediata vecinătate, alarmate au intrat să vadă ce s-a întâmplat.

Giorgiu Traian speriat de grozăvia pe care el însuşi a provocat-o şi-a tăiat atunci cu putere gâtul. Din mişcare a căzut în lama cuţului care a pătruns în partea stângă, pe lângă inimă, în plămân.

O maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean a preluat bărbatul şi l-a transporta urgent la spital.

„Pacientul a venit cu esofagul şi traheea secţionate. La ora 12.25 a intrat în sala de operaţie iar medicii au reuşit după mai bine de două ore să-l stabilizeze. A avut şansa de a supravieţui pentru că nu şi-a secţionat şi carotida. Dacă nu apar complicaţii, va supravieţui", ne-a declarat dr. Elena Buescu, medicul de serviciu de la Unitatea Primiri Urgenţe.

Doi copii orfani

Mama Doichiţei Traian, de 30 de ani ucisă astăzi, ne-a declarat că soţii nu s-au bătut niciodată.

Nu se băteau se mai certau ca tot omul în casă, dar niciodată nu s-au bătut. El era foarte aprig la băutură şi Dana tăcea din gură ca să nu-l supere mai tare. Era foarte gelos şi tot avea impresia că fata mea îl înşeală", ne-a spus mama Danei

Am avut patru copii, şi primii trei au murit în opt ani. Numai Dana îmi rămăsese. Ce mă fac acum când nu mai am niciun copil", a mai spus printre hohote de plâns bătrâna.

Unul dintre verii lui Traian a plecat la şcoală şi l-a luat pe băiatul de nouă ani al soţilor ducându-l acasă la el, pentru a-l menaja.

Celălat copil, o fetiţă de numai 9 luni şi jumătate a fost şi ea luată din casa unde s-a consumat crima de către naşii celor doi soţi.

Poliţiştii şi procurorul care anchetează acum cazul, vor stabili cu exactitate ce anume a provocat furia bărbatului care adus la crimă şi tentativă de sinucidere.

În urma actului necugetat al lui Giorgiu Traian doi copii, un băiat de nouă ani şi o fetiţă de numai nouă luni au rămas practic orfani.

Ei vor fi crescuţi de rude pentru că dacă va supravieţui bărbatul va fi acuzat de crimă cu premeditare şi va sta mulţi ani după gratii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite