UPDATE: Vezi aici cum "Tanti Elvira", în variantă 2010, scotea bani de pe urma unei fete care a fugit de acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Constantin
Nicoleta Constantin

Proxeneta Nicoleta Constantin (35 de ani) a fost arestată şi trimisă în judecată, după ce mai mulţi clienţi le-au povestit poliţiştilor că o minoră era bătută şi obligată să se prostitueze, pentru câteva zeci de lei, într-un bordel secret din Brăila.

Bătută ca să facă sex

Martorii au declarat că, de faţă cu ei, „matroana" Nicoleta, zisă „Floarea", o bătea pe fata de 14 ani, obligând-o să întreţină relaţii sexuale cu ei. Femeia a recunoscut că a făcut sex pe bani, însă a respins acuzaţiile de proxenetism. Ea e căsătorită şi are un copil minor.Fata de 14 ani a recunoscut că s-a prostituat în vara acestui an, până la data de 27 octombrie, când poliţiştii au descins în „cuibuşorul de nebunii" al „Floarei". Potrivit raportului de Medicină Legală, fata are discernământul diminuat. Ea a plecat de acasă şi nu mai merge la şcoală. Ţinând cont de vârsta ei, de faptul că nu are antecedente penale şi de faptul că are probleme psihice, procurorii au dispus scoaterea fetei de sub urmărire penală. Proxeneta a fost trimisă în judecată în stare de arest.

Protecţia Copilului: „Ştiam de caz"

Simona Cimpoae, director executiv la Protecţia Copilului Brăila, a declarat că monitoriza cazul.  „În iunie 2010 am sesizat Poliţia, pentru că minora ne-a spus că, pentru anumite sume de bani, întreţine relaţii sexuale cu diferite persoane. Nu ştiam, însă, că este plecată de acasă. Am dispus să se facă verificări chiar acum", a spus Simona Cimpoae. 

Citeşte şi

Caz şocant la Brăila: Proxenetă dată în vileag de clienţii care n-au mai suportat să vadă cum o prostituată minoră este exploatată de matroană!

EXCLUSIV: Cele mai căutate femei din Brăila/ Vezi aici isprăvile „damelor fatale"

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite