Treizeci de elevi brăileni au fost premiați la Concursul Național ”Mesajul meu antidrog”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premianții au primit și plachete cu inscripția numelui lor
Premianții au primit și plachete cu inscripția numelui lor

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brăila a organizat festivitatea de premiere a concursului naţional „Mesajul meu antidrog" - ediţia a VIII-a. Evenimentul s-a desfăşurat la Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu" şi a îmbrăcat forma unui minispectacol oferit de elevii acestei şcoli presărat cu momente de oferire a diplomelor şi premiilor.

Ediţia acestui an a concursului s-a desfăşurat sub moto-ul „Colorează-ţi viaţa altfel ...". Parteneri în implementarea proiectului au fost Inspectoratul Școlar Județean, Școala "Vespasian Lungu" care a găzduit festivitatea de premiere, fundația "Fiii Brăilei" care a oferit premii elevilor și Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patromoniu Naţional Cultural care a oferit cărţi elevilor câştigători la etapa judeţeană.


Cinci elevi brăileni care au ocupat locurile I, II şi III la nivel naţional: locul I, secţiunea proiect de petrecere a timpului liber-gimnaziu: Preda Alexandra şi Popa Gheorghiţă din cadrul Şcolii cu clasele I-VIII Chiscani; locul II, secţiunea slogan: Anton Emanuel Christian din cadrul Colegiului Economic "Ion Ghica"; locul III, secţiunea proiect de petrecere a timpului liber-liceu: Andrei Alice şi Popa Cosmin din cadrul Liceului Economic "Petre S. Aurelian".
La etapa judeţeană a concursului s-au evidenţiat 25 de elevi de la mai mult școli și licee din municipiu, care s-au clasat pe locurile I, II şi III.


Au fost oferite diplome de participare tuturor elevilor care au realizat lucrări la una dintre secţiunie concursului şi nu au fost printre cei câştigători.
"Toţi participanţii sunt câştigători prin faptul că s-au alăturat luptei antidrog, au transmis un mesaj sugestiv egalilor săi care au făcut alegeri nepotrivite, alunecând pe panta toxicomaniei. Sperăm ca şi acest demers preventiv să fie un mesaj pertinent care va sensibiliza sufletele adolescenţilor şi va reduce numărul de noi consumatori", a precizat Olga Condrat, coordonator Centrul Antidrog Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite