Trei dintre cuţitarii de la Lacu Sărat au ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teri dintre scandalagii care în data de 16 iulie la ora 18.00 l-au agresat şi înjungiat pe Ştefan Moraru, bodyguardul omului de afaceri brăilean Ilie Paraschiv, s-au predat poliţiştilor.

Stelică Cristinel Artin de 23 de ani , Cristian Ştefan Rădulescu de 23 de ani şi Iulius Cezar Rădulescu de 21 de ani toţi din Brăila erau urmăriţi la nivel naţional din data de 3 august, deoarece se sustrăgeau arestării preventive decise de instanţă pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală şi port ilegal de armă albă.

Scandalagii care se pare au fost convinşi să se predea simţind că poliţiştii sunt deja pe urmele lor, au fost prezentaţi Judecătoriei Brăila.

"Aceasta confirmat măsura arestării preventive, toţi fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

image

Poliţiştii continuă cercetările pentru a da şi de urma lui Dorin Stroe de 26 de ani cel de-al patrulea scandalagiu, care este în continuare urmărit la nivel naţional.

Cine poate da relaţii despre prezenţa acestuia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze, gratuit, la numărul de telefon 112, sau, taxabil, 606100, interior 20163, la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite