Tot ce se construieşte în Brăila se datorează Guvernului Boc, este de părere Constantin Dumitriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul organizaţiei judeţene PDL Brăila consideră că toate proiectele care se derulează la această oră în judeţul nostru şi nu numai, ci şi în toată ţara se datorează Guvernului Emil Boc.

„Toate proiectele care se desfăşoară în România sunt datorate Guvernului Boc. Guvernul trecut a atras zero fonduri europene. Tot ce se întâmplă este datorită Guvernului României. Simionescu n-a făcut nimic. Era de datoria lui să atragă investiţii, să creeze plus valoare pentru că atunci ai bani în plus la taxe şi impozite locale", a spus Constantin Dumitriu referindu-se la nemulţumirea exprimată de primarul Simionescu privind banii veniţi de la bugetul naţional pentru Brăila.


„Diferenţa dintre noi şi ei este că noi suntem meseriaşi şi ei sunt politruci!", a completat şi deputatul Viorel Balcan. Acesta a mai spus că lucrările care au început pe Dorobanţi, Calea Cplăraşilor şi Calea Galaţi vor fi în curând întrerupte fiindcă nu mai sunt bani pentru continuarea lor. „Primăria nu are bani să dea aportul la investiţie. UE va sista banii şi veţi vedea că lucrările vor fi întrerupte", a declarat Balcan.

Pedeliştii brăileni se declară anti-împrumuturi

Referitor la intenţia primarului Aurel Simionescu de a apela la un împrumut pentru a reuşi să achite partea de cofinanţare, Viorel Balcan, deputat de Brăila şi reprezentant al unui partid cu o vastă experienţă în domeniul împrumuturilor, a replicat că aceasta nu este o soluţie fiindcă i-ar împovăra pe cetăţenii Brăilei cu datorii. „E uşor să faci un împrumut, e greu să-l achiţi!"

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite