”Toamna în imagini”, un proiect pentru copiii cu cerințe educative speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii desenând
Copiii desenând

Elevii cu cerinţe educative speciale integraţi în şcolile de masă au marcat sfârşitul toamnei în cadrul proiectului judeţean "De vorbă cu anotimpurile". Copiii şi-au dovedit creativitatea prin multitudinea de lucrări care mai de care mai originale.

Prima etapă din cadrul proiectului, "Toamnă în imagini" s-a desfăşurat la Şcoala "Sfântul Andrei". Deşi concursul a fost unul de abilităţi practice, atmosfera a fost întreţinută de câţiva preşcolari cu cântece şi poezii despre anotimpul abia trecut.


"Activitatea a fost un bun prilej de socializare pentru copii. Ei au demonstrat că pot şi ştiu să lucreze în echipă, dar în acelaşi timp şi-au dezvoltat şi spiritul de competiţie. Oricum, la final toţi au fost recompensaţi cu diplome şi dulciuri. Copiii s-au simţit foarte bine, au cântat şi au recitat cântece şi poezii despre toamna. Şi ca să vă convingeţi cât sunt de originali, le puteţi admira lucrările. Acestea sunt vernisate atât în holul Şcolii "Sf. Andrei", dar şi la Casa Corpului Didactic", au declarat cele două îndrumătoare ale proiectului, învăţători itineranţi Simona Ciutacu şi Liliana Bordeianu.


Următoarea etapă din cadrul acestui proiect se va desfăşura în luna februarie a anului viitor.
Proiectul judeţean "De vorbă cu anotimpurile" este iniţiat de Şcolile "Sfântul Andrei" şi "George Coşbuc" în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Casa Corpului Didactic şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite