Tinerii din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti s-au pregătit pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini arhivă
Imagini arhivă

Sărbătoarea Sfântă a Naşterii Domnului este marcată la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichileşti prin organizarea mai multor acţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, care să contribuie la procesul de intervenţie recuperativă a tinerilor delincvenţi.

Exclusiv: 2.500.000 de lei, cu dedicaţie, în Învăţământul din Brăila. 10 unităţi şcolare primesc bani de Moş Crăciun

În acest sens, astăzi va avea loc spectacolul de datini şi obiceiuri specifice sărbătorii Crăciunului, intitulat ,,În aşteptarea lui Moş Crăciun'', în care minorii vor prezenta: scenete de teatru, muzică, poezie, colinde. Serbarea a fost pregătită de cadrele didactice ale Şcolii de arte şi Meserii şi de către personalul educativ la penitenciarului. Un grup de copii de la Şcoala nr. 10 din Brăila este invitat să interpreteze piese corale în cadrul aceleaşi serbări. După spectacol se vor distribui la camerele de detenţie brazi, instalatii electrice, obiecte decorative şi ornamente specifice sarbatorilor de Craciun si de Anul Nou pentru înfrumuseţarea dormitoarelor.

  Spectacol-poveste semnat de micii artişti din Brăila

Elevii din trei şcoli brăilene au oferit daruri de Crăciun copiilor găzduiţi de fundaţia „Lumina”,

Spectacol pentru Galaţi


Luni, 20 decembrie, un grup de persoane private de libertate din regim semideschis prezintă colinde specifice sărbătorilor de iarnă va susţine un minispectacol la Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati", la Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Penitenciarul Brăila, iar miercuri spectacolul va fi prezentat în faţa persoanelor private de libertate aflate în detenţie la Penitenciarul Galaţi.


Marţi, 21 decembrie, minorii şi tinerii din P.M.T.Tichileşti vor viziona, în clubul deţinuţilor din unitate, un spectacol prezentat de persoane private de libertate de la Penitenciarul Braila, iar joi vor avea plăcerea de a primi colindele corului ,,Armonia".


Pe întreaga perioadă premergătoare Crăciunului, mai mulţi colaboratori ai instituţiei, cu care sunt încheiate parteneriate vor oferi cadouri minorilor custodiaţi necăutaţi de familie, dându-le copiilor un strop de bucurie şi pace sufletească.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite