Cadouri de Crăciun şi distracţie de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sub bradul de pe platoul din Piaţa Independenţei copiii cuminţi vor primi cadouri de la Moş
Sub bradul de pe platoul din Piaţa Independenţei copiii cuminţi vor primi cadouri de la Moş

Şi în acest weekend brăilenii îşi pot petrece timpul liber alături de prieteni, acasă sau în oraş. Iată câteva dintre recomandările noastre.

ASTĂZI

Moşul vine pe platoul din faţa Primăriei în această seară încărcat cu cadouri pentru copiii cuminţi

17.00 Puteţi servi una dintre variatele sortimente de cafea la Cafeneaua „Cool Cafe" alături de prieteni.

18.00 Patinoarul îi aşteaptă pe iubitorii sportului cu patine să se distreze pe gheaţă. Intrarea costă patru lei, închirierea patinelor vă scoate din buzunar cinci lei, iar ascuţirea lamelor alţi patru lei.

18.00 Masă festivă la Pizzeria „After Dark" unde o pizza delicioasă nu costă mai mult de 13,5 lei. Clienţii pretenţioşi pot degusta o pizza specialitatea casei la preţul de 18 lei.

19.00 Cină romantică la Reset Irish Pub, de pe Calea Călăraşilor. Aici găsiţi feluri de mâncare tradiţionale. Puteţi servi o tochitură moldovenească, un peşte la grătar sau, pentru îndrăgostiţii de mâncare italienească, pizza la preţuri rezonabile, de la 13.00 până la 16.00 lei.

20.00 Pub-ul Kalos Kai situat pe strada Goleşti, strada Mihai Eminescu şi Polonă vă aşteaptă într-o ambianţă deosebită să vă petreceţi timpul liber.

SÂMBĂTĂ

9.00 Până pe 20 decembrie la Promenada Mall se desfăşoară campania „Crăciun cu aromă de premii". Dacă faci consumaţie în valoare de 20 de lei la Restaurantul Treff , Club Prestige, K!fe, şi SBY Bowling puteţi câştiga premii în bani şi vouchere.

9.00 - 22.00 Biliard cu prietenii la Promenada Mall în cadrul Clubului Prestige.

19.00 De la o petrecere cu prietenii acasă nu poate lipsi o gustare pe măsură. O porţie de piept de pui la grătar cu garnitură de cartofi prăjiţi şi salată la Pizzeria Next nu costă decât 8,5 lei, iar livrarea este gratuită.

20.00 Petrecere incendiară în Clubul „Burn" pentru iubitorii distracţiei.

DUMINICĂ

10.00 „Un grec, doi greci, trei greci... Brăila" la Prefectura Brăila cu ocazia sărbătorii Zilei Minorităţilor Naţionale din România.

11.00 Renul Rudolf îi aşteaptă pe copiii cuminţi la Grădina Zoologică pentru a-i şopti la ureche dorinţele lor.

18.00 Mega Concert Andra la Promenada Mall. În cadrul concertului se vor desemna câştigătorii Campaniei Crăciun cu aromă de premii şi câştigătorul lunii la revista Promenada A True Shopping Delight.

18.30 Moş Crăciun îi aşteaptă la Promenada Mall în jilţ, pe copiii cuminţi pentru a le asculta dorinţele şi pentru a le oferi poze gratuite cu el şi, bineînţeles, cadouri surpriză.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite