Exclusiv: „Teo a scăpat de cuţit”, ne-a declarat tatăl ei, dr. Ion Uţă, imediat după ce a vorbit cu fata sa la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internată încă în Secţia de Terapie Intensivă de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH), clinica din capitala Austriei unde se află sub atenta supraveghere a medicilor, Teo Trandafir a vorbit la telefon câteva minute cu tatăl său medicul brăilean Ion Uţă şi l-a anunţat că se simte mult mai bine.

Tatăl lui Teo Trandafir, dr. Ion Uţă: “Fiind îndrăgostit de Brăila, am renunţat la Bucureşti!”

„Tratamentul medicamentos şi-a făcut efectul scontat şi pot spune acum că nu mai este nevoie de operaţie. De altfel specialiştii de acolo chiar au dorit să nu ajungă la intervenţia chirugicală şi iată, efectele tratamentului şi-au arătat roadele. Peste câteva zile va fi transferată de la Secţia de Terapie Intensivă a clinici în care este internată şi sper atunci să pot lua legătura cu ea mai des", ne-a declarat medicul, bucuros de evoluţia stării de sănătate a fiicei sale.

Reamintim că realizatoare de emisiuni Tv Teo Trandafir a fost internată în clinica din Viena, fiind diagnosticată cu pancreatită, după ce starea ei de sănătate s-a agravat.

După ce starea de sănătate a vedetei tv s-a agravat, a fost transportată în capitala Austriei cu un avion privat , pus la dispozţie de fostul ei patronul de la Pro Tv, Adrian Sârbu

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite