Tentativă de sinucidere în Penitenciarul Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul Brăila
Penitenciarul Brăila

Personalul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizat telefonic de către dispecerul Penitenciarului Brăila, cu privire la faptul că o persoană privată de libertate, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Galaţi, a încercat să se sinucidă, prin spânzurare, în camera de deţinere.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale care, în urma verificărilor, au stabilit că cel în cauză este deţinut în penitenciar, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani închisoare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier, iar, în dimineaţa amintită, a fost găsit spânzurat în grupul sanitar al camerei de deţinere de un alt deţinut care a intervenit imediat şi a reuşit să-l salveze.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, în prezent, fiind în afara oricărui pericol.
În cauză a fost întocmit dosar penal care, după definitivarea cercetărilor, va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere legală.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite