Tendințe: Ghici ce se poartă în vara aceasta?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tunsorile clasice, ţinutele vaporoase şi unghiile multicolore- tendinţele acestei veri. Atenţie, şi bărbaţii sunt primiţi în saloanele de înfrumuseţare. O tunsoare „regulamentară", unghiile curăţate, ţinuta îngrijită - reguli obligatorii pentru un bărbat care se respectă.

Dacă unele femei pot merge, în acest sezon, pe stilul propriu, tocmai fiindcă le ajută chipul şi forma trupului, altele au nevoie de câteva artificii pentru a se menţine „în vizor" şi pentru a continua să se simtă bine în pielea lor.

„Se poartă coafurile lejere şi tunsorile clasice. Depinde de forma feţei, de vârstă, de constituţia fiecărei persoane. Dacă unele femei, cu faţa ovală - ideală - îşi permit tunsorile foarte scurte, cu ţepi, cu preton sau cu perciuni ascuţiţi, altele, care au forma feţei, de exemplu, triunghiulară, oblugatoriu trebuie să poarte o tunsoare care să le umple golul dintre bărbie şi gât", ne-a explicat Mioara, de la un salon „Igiena" din oraş.

Cert este că, în unele cazuri, încă se mai poartă tunsoarea bob, aceea atipică, iar în altele, prinde părul lung lăsat pe spate, în genul angelic.

Unghii cu stil

O atenţie sporită trebuie acordată îngrijirii mâinilor şi a unghiilor. Este greşită ideea potrivit căreia doar adolescentele pot purta manichiură îndrăzneaţă, cu ojă multicoloră şi cu desene.

„Uneori îmi pictez unghiile, precum fetele de liceu, alteori îmi fac french, deşi ştiu că nu se mai poartă decât în anumite situaţii", ne-a declarat brăileanca Vasilica Marinescu, 46 de ani.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite