Telefon verde pentru reclamaţii, la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Linia telefonică gratuită nou înfiinţată în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe permite pacienţilor sau aparţinătorilor bolnavilor internaţi în spital care sunt nemultumiti de diferite aspecte să reclame toate neajunsurile la numărul 0800800930, apel gratuit.

Apelul va fi gratuit, însă cei care sună trebui să ştie că dacă nu-şi declară identitatea şi adresa exactă nu le vor fi luate în considerarea reclamaţiile.

Mai mult pentru ca cetăţenii să nu abuzeze de noul număr şi să nu se întindă la discuţii apelul are un numar limitat de minute.

"Cheltuielile vor fi suportate de Consiliul Judetean, dar vom limita convorbirea telefonică, pentru a nu avea cazuri în care cineva ţine ocupată linia. Cel care sună trebuie să ne spună data la care a fost în spital, medicul şi asistentele care l-au ingrijit, problema şi boala pentru care a fost internat, numele şi adresa. Aşa vom putea evalua serviciile medicale şi doctorul care l-a tratat", a declarat preşedintele CJ Braila.

De asemenea Gheorghe Bunea Stancu a mai precizat ca se va face periodic o analiză a reclamaţiilor şi a modului în care au fost ele rezolvate, iar cine va aduna, de-a lungul timpului, un număr mare de reclamatii întemeiate, va fi chiar la sancţionat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite