Teatrul de Păpuşi din Brăila participă la trei festivaluri de prestigiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Teatrului „Cărăbuş" din Brăila se pregăteasc asiduu pentru a participa la două festivaluri naţionale şi unul internaţional, în Bulgaria, începând cu weekendul viitor.

„În perioada 28-30 mai, vom participa la Festivalul de teatru pentru copii de la Târgovişte, unde vom prezenta spectacolul „Vânzătorii de poveşti", în regia lui Mihai Păun, scenografia Gheorghe Mosorescu şi muzica Cristian Doicu. Următoarea participare va fi la Festivalul de la Cernavodă, în perioada 2-4 iunie, iar în perioada 4-6 iunie, ne vom afla la Sliven, în Bulgaria, unde vom reprezenta România. Atât la Cernavodă, cât şi în Bulgaria, vom prezenta spectacolul „Unde zbori, căluţule?", în regia lui Vily Pervely, scenografia Gheorghe Mosorescu şi muzica Cornel Cristei", a precizat Iulian Gheorghe, actor şi organizator al Teatrului „Cărăbuş" Brăila.


Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, pe 1 iunie, actorii Teatrului de păpuşi „Cărăbuş" vor oferi un spectacol gratuit pentru copiii de la Şcoala Ajutătoare de de băieţi şi fete Brăila, începând cu ora 10.30. Va fi prezentată piesa „Zâna Apelor", în regia lui Victor M. Ignat, scenografia Mihai Ignat şi muzica Eugen Dogan.


Actorii brăileni speră din toată inima să nu se întoarcă de la festivaluri „cu mâna goală".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite