Brăila: Se joacă spectacolul „eMeS” la Teatrul „Maria Filotti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Se joacă spectacolul „eMeS” la Teatrul „Maria Filotti”
Brăila: Se joacă spectacolul „eMeS” la Teatrul „Maria Filotti”

Brăilenii sunt aşteptaţi să îşi vadă actorii preferaţi în piesele de teatru „eMeS”, „Adam Geist” şi „Sufletul. Puncte de veghere”.

În această seară, de la ora 18.00, la Teatrul „Maria Filotti” are loc spectacolul „eMeS”, un scenariu de Ilinca Stihi după proza lui Mihail Sebastian, în regia Ilincăi Stihi.

Este vorba despre un spectacol dedicat lui Mihail Sebastian, legat de oraş, de atmosferă, de case, de fluviu şi de pădurile Brăilei. Sâmbătă, de la ora 18.00, este programată piesa de teatru „Adam Geist”, de Dea Loher, în regia lui Radu Afrim.

Din distribuţie fac parte actorii Emilian Oprea, Liliana Ghiţă, Liviu Pintileasa, Dan Moldoveanu, Alin Florea, Valentin Terente, Ramona Gîngă, Cristian Popa, Cornel Cimpoae, Alin Florea, Bujor Macrin, Bogdan Spălatu, Adrian Iacov, Adrian Ştefan, Alexandru Marin şi Cosmin Cosma.

Spectacolul brăilean a participat în GayFest la Bucureşti, în Festivalul Internaţional de Teatru din Chişinău şi în Festivalul de Dramaturgie Contemporană din Braşov.

Duminică, brăilenii sunt invitaţi la un alt spectacol de mare clasă: „Sufletul. Puncte de veghere”, de Dimitre Dinev, în regia lui Radu Afrim.

Este o comedie neagră cu influenţe balcanice, un spectacol complex, cu referinţe la estetica trash-ului american marca Radu Afrim. Spectacolul a avut premiera pe 27 septembrie, în cadrul Festivalului „Zile şi nopţi de tearu european”.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite