VIDEO/Tatăl tânărului împuşcat de poliţişti somează Parchetul. Vezi aici imagini cu cortegiul şi de la acţiunea care a dus la moartea lui Sorin Pârvu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părintele lui Sorin Pârvu depune reclamaţie şi cere să se dea publicităţii numele ofiţerului care i-a ucis fiul. Asta după ce, săptămâna trecută, procurorii care anchetează cazul se plângeau că nu au 2.000 de lei să achite expertiza balistică care arată exact cine a tras.

GALERIE FOTO AICI

Ionel Pârvu, tatăl tânărului de 31 de ani împuşcat mortal pe 26 septembrie 2009 de către ofiţeri judiciarişti de la IGPR, în plină zi, pe Dorobanţi, nu mai are răbdare. El merge astăzi la Galaţi pentru a depune reclamaţie la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, reclamaţie prin care cere în mod imperios procurorilor să facă public numele poliţistului care i-a omorât copilul.

Şi asta în contextul în care ancheta Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi s-a blocat pentru că instituţia nu are bani să plătească expertiza balistică.

"Institutul Naţional de Criminalistică ne-a comunicat că vom intra în posesia expertizei după ce le plătim serviciul. Este vorba de 2.000 de lei. Acum nu avem resursele financiare necesare", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, Marcel Codiţă.

Acuze grave

Pe Ionel Pârvu nu-l interesează câtuşi de puţin faptul că magistraţii sunt „în criză".

„Mie să-mi spună cine mi-a omorât copilul! Să urgenteze dosarul!", se revoltă Ionel Pârvu.

Mai mult, tatăl lui Sorin spune că procurorii ar fi tărăgănat ancheta: „Acum expertiza a fost finalizată şi Procuratura nu are bani să o plătească. Aşa ceva nu se poate! Copilul meu a împlinit şase luni de când a intrat în pământ şi Justiţia trenează acest dosar".

Adevărul este că numai în expertiza balistică scrie cu precizie din pistolul cărui poliţist a fost slobozit glonţul mortal.

„Voi întreprinde noi demersuri legale şi voi solicita răspuns în scris, potrivit legii, asupra mersului anchetei. Cine mi-a executat copilul trebuie să plătească, nu să stea bine mersi în funcţie, cu salariul plătit de mine şi alţii ca mine", ne-a mai declarat Ionel Pârvu.

Remember 26 septembrie 2009

Reamintim că pe anul trecut, în timp ce urmăreau o maşină în care bănuiau că ar fi Giuliano Dumitraşcu, un infractor deosebit de periculos, judiciariştii bucureşteni au deschis focul asupra lui Sorin Pârvu.

Tânărul a murit a doua zi la spitalul din Galaţi. În bolid se mai afla, în dreapta lui Sorin, fiul interlopului Neluţu.

Vezi aici înmormântarea lui Sorin Pârvu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite