Tânărul care a evadat azi noapte din Penitenciarul Tichileşti mai avea puţin până să fie eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Brânză, tânărul care a evadat azi-noapte din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti are 17 ani, este originar din Vaslui şi fusese încarcerat în mai 2010. În primăvară tânărul ar fi urmat să intre să se prezinte în faţa Comisiei şi probabil ar fi fost eliberat condiţionat datorită comportamentului pe care l-a avut până noaptea trecută.

Un deţinut de la Penitenciarul Tichileşti a evadat!

Minorul care a evadat de la Tichileşti a fost dat în urmărire generală

„Nu a creat niciodată probleme. Se afla în regim deschis, avea o pedeapsă mică. În primăvară ar fi intrat în Comisie şi eu cred că ar fi fost eliberat datorită comportamentului bun pe care l-a avut până acum", ne-a declarat Ionel Dincă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Minori şi Tineri Tichileşti.


Poliţiştii şi jandarmii acţionează în continuare pentru prinderea lui Viorel Brânză. Tânărul a fost dat în urmărire generală. La toate ieşirile din judeţ s-au instituit filtre. Se presupune că tânărul ar fi părăsit judeţul. „Deocamdată nu ştim nimic. Căutăm în continuare în toate locurile unde ar fi putut să se adăpostească", a mai spus Ionel Dincă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite