Brăila: Tânărul împuşcat de poliţişti, condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Tânărul împuşcat de poliţişti, condus pe ultimul drum
Brăila: Tânărul împuşcat de poliţişti, condus pe ultimul drum

Sorin Pîrvu, de 31 de ani, tânărul împuşcat, sâmbătă, în jurul orei 14.00, în zona intersecţiei bulevardului Dorobanţilor cu Şcolilor, de către poliţiştii bucureşteni aflaţi în

Sorin Pîrvu, de 31 de ani, tânărul împuşcat, sâmbătă, în jurul orei 14.00, în zona intersecţiei bulevardului Dorobanţilor cu Şcolilor, de către poliţiştii bucureşteni aflaţi în misiune sub acoperire la Brăila, a fost condus, astăzi, pe ultimul drum. Familia îndurerată cere şi acum dreptate.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus, ieri, la Biserica Sfântul Mina din Chercea, aproape de locul unde s-a născut şi a copilărit. O mulţime de oameni din cartier au venit la căpătâiul celui plecat înainte de vreme către lumea drepţilor.

„Merg până în pânzele albe ca să aflu dreptatea iar cei care sunt în spatele acestei acţiuni în urma căruia fiul meu a fost omorât, vor răspunde.”, şi-a clamat durerea tatăl celui împuşcat, Ionel Pîrvu.

Reamintim că Sorin a fost împuşcat în ceafă de un poliţist de la Judiciarul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma unei acţiuni sub acoperire care, oficial, a vizat prinderea lui Giulian Dumitraşcu, zis „Giuliano”, de 33 de ani, acuzat de torturarea, uciderea şi jefuirea unui bijutier în Italia.

„Giuliano” nu a fost prins nici astăzi, deşi poliţiştii bucureşteni susţineau că aveau informaţii cum că acesta se ascundea în Brăila, ba chiar, Sorin i-ar fi fost complice, amândoi făcând parte din aceeaşi presupusă grupare a lui „Neluţu”.

Reamintim că maşina în care se afla Sorin Pîrvu şi fiul naşului său “Neluţu”, Ionuţ Stoian, a fost blocată în intersecţia bulevardului Dorobanţilor cu strada Şcolilor de două maşini civile ale poliţiştilor. Acţiunea, care s-a desfăşurat sub privirile a numeroşi spectatori de ocazie, ridică semne de întrebare asupra modului cum a fost executată.

Procurorii din capitală au preluat cazul. Familia celui împuşcat solicită organelor de anchetă să se facă lumină în acest caz: „Dacă nu se face dreptate sunt dispus să vând totul şi să ajung până la Bruxelles”, a declarat tatăl lui Sorin.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite