Tânără brăileancă dispărută de la domiciliu, dată în urmărire la nivel naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionela Moisoiu
Ionela Moisoiu

Sâmbătă dimineaţă, la orele 9.30, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat o femeie din satul Spiru Haret, comuna Berteştii de Jos, care a sesizat că, la data de 19 noiembrie, în intervalul orar 11.30-15.00, fiica sa, Ionela Moisoiu, în vârstă de 20 de ani, a dispărut de la domiciliul unde locuia cu chirie, pe strada Hipodrom, din Municipiul Brăila.

Din primele cercetari efectuate de poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că, în ziua dispariţiei, în jurul orelor 10.30, tânăra l-a sunat pe tatăl ei, spunându-i că se află în localitatea Porto Vicenza, din Italia, unde urmează să se angajeze la un restaurant, iar peste o lună va reveni la domiciliu.


Semnalmente : înălţime 165 cm, corpolenţă slabă, faţa ovală, ochi căprui, sprâncene arcuite, păr şaten, lung până la umeri, vopsit blond cu suviţe maron.
Îmbrăcăminte la data dispariţiei: geacă din fâş de culoare neagră, până în talie, pantaloni tip blue-jeans, cizme albastre până la genunchi.


S-a stabilit că aceasta nu suferă de afecţiuni medicale psihice sau cronice şi are acte de identitate asupra sa.
Poliţiştii Biroului Urmăriri au solicitat urmărirea la nivel naţional a brăilencei.


Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite