Brăila: Tânăra care s-a sinucis a lăsat un bilet de adio părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de numai 22 de ani, care s-a aruncat marţi de la etajul patru al blocului în care locuia a lăsat un bilet de adio părinţilor. Mihaela Cimpoae nu şi-a justificat gestul în niciun fel,

Tânăra de numai 22 de ani, care s-a aruncat marţi de la etajul patru al blocului în care locuia a lăsat un bilet de adio părinţilor. Mihaela Cimpoae nu şi-a justificat gestul în niciun fel, însă le-a cerut iertare acestora.

O mare nenorocire s-a abătut asupra familiei Cimpoae. Singurul lor copil a hotărât să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la balcon. Acum, în loc de zâmbetul ei cald şi prietenos, vecinii văd la scară doliu. În faţa apartamentului unde tânăra şi-a petrecut ultimile clipe, vecinii aprind lumânări şi se roagă pentru sufletul ei.

De dincolo de uşă, părinţii îşi plâng cu foc unicul copil şi nu îşi explică cum de acesta nu mai este în viaţă. Durerea le-a luat glasul, lacrimile le curg şiroaie iar dacă cineva îi întreabă de Mihaela rămân muţi.

„Ne-a lăsat doar un bilet în care nu ne spune ce a determinat-o să facă acest gest. Suntem muţi de uimire”, ne-a spus cu vocea tremurândă unul dintre apropiaţii familiei îndoliate. 

Dacă iniţial s-a vehiculat că tânăra s-ar fi sinucis îndurerată de moartea bunicului, care o crescuse de mică, acum principalul motiv ar fi de ordin sentimental.

Marţi, la ora 16.45, Poliţia a fost sesizată că Mihaela Cimpoae a căzut de la balconul apartamentului în care locuia. Echipa operativă a constatat că tânăra s-a aruncat în gol de la etajul patru şi a fost transportată de urgenţă la spital.

 „Când a ajuns la noi era într-o stare critică. Prezenta politraumatism prin cădere, traumatism cranio-facial cu fractură de mandibulă bilateral, şoc postraumatic, hemopneumotorax drept. Decesul a fost înregistrat, din păcate, la ora 18.00”, a precizat purtătorul de cuvânt de la Unitatea de Primiri Urgenţe, dr. Marian Baciu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite