Tâlhari - sadea arestaţi de către judecătorii brăileni. Vezi aici cine sunt infractorii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ ADEVĂRUL
FOTO: ARHIVĂ ADEVĂRUL

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor MIRCEA CRISTIAN MIHAI şi BOGDAN IONUŢ sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de tâlhărie.

Magistraţii Judecătoriei Brăila au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului Mircea Cristian Mihai (aflat în stare de reţinere) pe o perioadă de 29 zile, iar pentru inculpatul Bogdan Ionuţ, în lipsă, pe o perioadă de 30 zile.
Imediat după pronunţarea soluţiei, a fost pus în executare şi mandatul de arestare preventivă a inculpatului Bogdan Ionuţ, acesta prezentându-se organelor abilitate.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în urma unei înţelegeri prealabile şi cu complicitatea inculpaţilor Bogdan Ionut şi S.D.C. (minor), inculpatul Mircea Cristian Mihaicu a smuls de la gâtul părţii vătămate C. M. un lănţişor cu pandantiv din aur, în greutate totală de 9,92 gr, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 1567,26 lei.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirea răspunderii penale.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite