UPDATE Firma controlată de preşedintele Consiliului Judeţean Brăila a câştigat două licitaţii la Spitalul de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Bunea Stancu: Sporuri suspecte la salarii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila
Gheorghe Bunea Stancu: Sporuri suspecte la salarii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, şi-a reluat, astăzi, într-o conferinţă de presă, afirmaţiile de săptămâna trecută potrivit cărora nu va mai face niciun fel de investiţii la Spitalul Judeţean. Tot azi, Stancu a prezentat în amănunt procedurile de atribuire a contractelor pentru cele trei proiecte de modernizare pentru spitalele din Brăila.

Aberaţii legislative: Ca să iei ajutor pentru încălzire trebuie să ai şcoală, să faci zeci de drumuri şi să completezi un top de hârtie.

E oficial şi o recunoaşte şi preşedintele CJ: firma controlată de el, Concivia, a câştigat nu mai puţin de două proiecte din totalul celor trei deschise la Spitalul Judeţean Brăila.

Şi Stancu e nemulţumit. Nemulţumirea lui Bunea Stancu pleacă de la reacţia presei centrale faţă de declaraţiile formulate pe tema Spitalului Judeţean. Prin urmare, secretarul Consiliului Judeţean Brăila, Nicu Filote, a fost cel îndrituit să prezinte un istoric al celor trei proiecte pentru unităţile de sănătate publică, implementate de CJ.

Scandal: Şeful Inspectoratului Şcolar este acuzat că a adus învăţământul brăilean la "coada vacii"


Două proiecte pentru firma controlată de Stancu


Este vorba despre modernizarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat în cadrul Maternităţii, echiparea Ambulatoriului de Specialitate în cadrul Spitalului TBC şi refacerea aleii de acces de la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean.

CITEŞTE ACUM:

Bunea Stancu îşi ia mâna de pe Spitalul Judeţean Brăila

Şirul licitaţiilor


Filote a prezentat şirul licitaţiilor, cu toate contestaţiile, anulările procedurilor şi motivele anulărilor, criteriile pe care au fost câştigate proiectele, dar şi valoarea lor.
Pentru primele două proiecte, câştigătoare a ieşit „Concivia", societatea la care Stancu deţine acţiuni, iar cel de-al treilea proiect a fost câştigat de firma „Tancrad" din Galaţi.
Supărat că nu i se recunosc meritele, la finalul întâlnirii, Stancu a invitat presa sa compare Brăila de azi cu cea de acum şase ani: „Judecaţi Brăila din 2004 şi Brăila din 2010, acum după şase ani. Să vedeţi ce s-a întâmplat!"

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite