Succes: „Ivan Turbincă" de Brăila a fost premiat la Buşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succes total la Buşteni pentru trupa de teatru de la Palatul Copiilor şi Elevilor Brăila. De curând, Cercul de Teatru al Palatului Copiilor şi Elevilor, condus de profesorul Gheorghe Antonescu a participat la cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Teatrelor de Revistă pentru Copii, intitulat „Toată lumea râde, cântă şi dansează", organizat de Palatul Copiilor Ploieşti, în oraşul Buşteni.

Deseară rulează filmul „Infern de Ziua Îndrăgostiţilor”, o provocare 3D

Brăilenii s-au prezentat în festival cu spectacolul „Ivan Turbincă", dramatizare de Bogdan Ulmu, după povestea cu acelaşi nume a lui Ion Creangă.

Copiii au fost extrem de apreciaţi pentru prestaţia lor, iar la final, în cadrul Galei Laureaţilor, au fost recompensaţi.

Analiză: 20 de elevi romi primesc burse sociale și de merit

Spectacolul a obţinut Premiul III, devansând astfel Palatul Copiilor Constanţa.

Marele Premiu al festivalului pentru interpretare i-a revenit lui Leonard Dodan, pentru rolul „Ivan Turbincă", iar Premiul III pentru interpretare a fost adjudecat de Liana Maria Grosu pentru rolul „Sf. Petru".

Spectacolul, realizat în parteneriat cu Şcoala „Fănuş Neagu", director prof. Emilia Meirosu, are coregrafia semnată de profesor Daniela Antonescu, actriţă la Teatrul de Păpuşi „Cărăbuş" Brăila, iar regia, scenografia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de profesor Gheorghe Antonescu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite