Străzile principale au fost cârpite, urmează cele din cartiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cârpelile gropilor din oraş se face la foc continuu, foto Dora Sider
Cârpelile gropilor din oraş se face la foc continuu, foto Dora Sider

Peticeli şi cârpeli în asfalt zilele acestea, curăţenie şi flori în apropierea Paştelui, cel puţin aşa promit cei doi viceprimari ai Brăilei.

Toate străzile din oraş au avut de suferit de pe urma zăpezii şi a materialului antiderapant. Cum vremea s-a mai încălzit municipalitatea a decis că ar fi bine ca lucrările să se realizeze rapid tocmai pentru ca maşinile să nu mai aibă de suferit.

Încă de la sfârşitul săptămânii trecute muncitorii au decopertat asfaltul din jurul gropilor tocmai pentru ca în aceste zile să se poată astupa craterele din asfalt. Primele pe listă au fost străzile principale, urmate de străzile secundare.

Viceprimarul Stănel Necula spune că cel mai probabil la începutul lunii martie se va intra şi în cartiere. „În interiorul cartierelor, pe străduţe, probabil că vom intra la începutul lunii martie sau chiar spre jumătatea lunii. Mai sunt şi alte străzi cu probleme", a comentat acesta.

Nu în ultimul rând străzile vor fi curăţate de materialul antiderapant care a rămas pe alocuri.

„După zăpadă pe străzi există mult material antiderapant rămas. În special noaptea vom spăla străzile cu apă sau cu soluţie specială şi le vom mătura", a spus viceprimarul Doiniţa Ciocan care a adăugat că la fel ca şi anul trecut la jumătatea lunii martie va începe curăţenia de Paşte în oraş.

„Vom apela la sprijinul Asociaţiilor de Proprietari şi la cetăţeni pentru a face curăţenie în oraş, să ne pregătim de Paşte. Vom planta şi flori cu această ocazie", a mai spus viceprimarul Ciocan.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite