Sport local de un milion de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu doi ani de zile Sala Polivalentă din Brăila a fost restaurată complet pentru a găzdui competiţii olimpice.O faţadă nouă, geamuri termopan, utilităţi, vestiare, parchet şi chiar o culoare nouă, toate dau un aspect modern celei mai mari săli sportive din oraşul Brăila.

Amplasată în Parcul Monument, Sala Polivalentă are o suprafaţă de 2.965 mp. şi deţine spaţii propice desfăşurării de evenimente sportive şi artistice. Renovarea a avut loc în 2009 şi a costat peste un milion de lei. Lucrările au fost executate de mai multe firme şi finanţate din bani privaţi.


La începutul lui septembrie 2009 Sala a fost redată circuitului competiţional, iar în luna aprilie 2010 Guvernul a aprobat trecerea Sălii din proprietatea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi administrarea Direcţiei pentru Sport a judeţului Brăila în domeniul public al judeţului şi administrarea Consiliului Judeţean Brăila.


Imediat după preluarea în administrare, preşedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu a precizat că Sala va rămâne deschisă sportului, însă numai pentru sportul de performanţă şi va mai fi folosită şi pentru a găzdui manifestări artistice, evenimente din box sau arte marţiale, pentru aproape orice fel de evenimente în afară de fotbal de amatori.


Doar pentru performanţă


„Destinaţia Sălii nu se va schimba, ea va rămâne destinată sportului, însă sportului de performanţă, de competiţie, nu amatorismului, aşa cum s-a făcut până acum", declara Stancu. Imediat după preluarea în administrare CJ a fixat taxe pentru activităţile desfăşurate aici.


Citeşte amănunte în săptămânalul local "ADS Brăila". Ziarul se găseşte la chioşcurile de difuzare a presei din oraş la preţul de 0,90 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite