"Sosesc deseară" se joacă în această seară la Teatrul "Maria Filotti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
“Sosesc deseară” se joacă în această seară la Teatrul "Maria Filotti"
“Sosesc deseară” se joacă în această seară la Teatrul "Maria Filotti"

Începând cu ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" se joacă spectacolul "Sosesc deseară" de Tudor Muşatescu, regia Mihai Bisericanu.

Piesa este o comedie blândă de provincie cu parfum de epocă. Puiu, student la drept la Paris, este escrocat de o cocotă pariziană şi, având nevoie de mai mulţi bani, vine urgent acasă să îi ceară tatălui său, însă acesta este neînduplecat: "Niciun ban în plus!" Băiatul a tocat destul, nu se știe pe ce, și nu mai absolvește facultatea aia odată.


Părintele lui Puiu a căzut în manierismele bătrâneții și a devenit obsedat de moralitate pe care o încurajează înființând și patronând în oraș câteva societăți cu scopuri morale.

Dar bătrânul nu este un om rigid, ci doar speriat de perspectiva unei vieți fără repere, așa că decis să le îmbrățișeze cu ardoare pe cele mai facile. În casa lui mai locuiesc încă două persoane: verișoara lui, Adelaida, o doamnă excentrică și foarte simpatică, și Anișoara, nepoata bătrânului și verișoara lui Puiu, îndrăgostită în secret de flușturaticul student.

Ce se va alege de ei când acești patru oameni cu personalități atât de diferite vor locui în aceeași casă? Cum se va creiona conflictul și cine va câștiga până la urmă?

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite