„Soluţia este în dialog”, din păcate este prea târziu, este de părere consilierul local Doru Damian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispariţia proletariatului industrial dar şi condiţiile în care au fost nevoiţi să se manifeste protestatarii, s-au numărat printre motivele care au făcut ca la Brăila să nu iasă în stradă prea multă lume, consideră consilierul PSD Doru Damian.

„Construcţia platoului din Piaţa Independenţei, imposibilitatea de a se organiza un miting acolo, cu certitudine a împiedicat adunarea mai multor oameni. Şi mai mult decat atât, am văzut ţarcurile pe care le-au pus jandarmii, şi daca ar putea le-ar face să intre numai o persoană acolo", a declarat Doru Damian.


„Sunt nişte proteste ale unor oameni simpli, neangajaţi politic şi cred că prezenţa unor activişti politici care au o oarecare imagine acolo unde vieţuiesc nu cred că ar fi benefică pentru această mişcare", a mai spus acesta.


Social democratul consideră că răspunsul la problemele oamenilor stă în dialog, nu în protestele din stradă, şi chiar dacă Guvernul îşi doreşte acum dialog, este prea târziu. „Soluţia nu este în stradă, soluţia este în dialog. Din păcate, acum când le-a ajuns cuţitul la os actualilor guvernanţi, vorbesc de dialog."

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite