Şoferi inconştienţi: La volan, sub influenţa băuturilor alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul a fost testat cu etilotestul
Șoferul a fost testat cu etilotestul

O patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Ianca a depistat un localnic de 24 de ani în timp ce conducea autoturismul, pe o stradă din localitatea de domiciliu, fiind sub influenţa accentuată a băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie şi i s-a întocmit dosar penal.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului au depistat un bărbat de 30 de ani, din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Călăraşilor, din municipiul Brăila, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal, conform OUG 195/2002 (republicată).

Aflându-se în serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier, pe raza localităţii Silistraru, comuna Traian, poliţiştii au oprit în trafic autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din localitatea Silistraru.
Deoarece acesta emana miros de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
I s-a întocmit dosar penal, conform OUG 195/2002 (republicată).

O patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Ianca l-a depistat în trafic pe un bărbat de 26 de ani, din oraşul Ianca, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Salcâmilor, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la Spitalul Făurei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, conform OUG 195/2002, republicată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite